maanantai 24. maaliskuuta 2008

Ihana, aurinkoinen pääsiäinen

Pääsiäispyhät tulivat tarpeeseen: työt tympäisivät ja aurinkoinen ilma houkutteli ennemmin ulkoilemaan kuin istumaan sisällä. Lisäksi kolmannen makuuhuoneen remontin aloitus poltteli. Nyt kun pyhät alkavat olla takana päin on remontti toki aloitettu, mutta se on edennyt jokseenkin nahkeasti. Jatkoa seurannee viikon päästä hiihtolomalla paremmalla innolla. Lisäksi sunnuntaiksi suunnittelemamme huutokauppareissu meni mönkään, sillä erehdyimme päivästä ja saavuimme paikalle päivän liian myöhään. Juuri meidän tuuriamme, siis. Huoneen kalustamista saataneen siis odotella hieman pidempään kuin olin suunnitellut, mutta toisaalta saanpa rauhassa hautoa ideat ja ajatukset valmiiksi ennen toteutusta.

Lomailun lisäksi tänä pääsiäisenä on paranneltu sterilointileikkauksessa ollutta koiraa ja turvotuksen hoitona on siis kävelty, kävelty ja kävelty. Onneksi aurinkoinen sää on tehnyt tehtävänsä muutenkin ja katujen tallaaminen on ollut vain ja ainoastaan mukavaa. Muutos uroskoirassa on muuten hämmästyttävä: jatkuva jalannostaminen jäin pois välittömästi ja mies on jo havaitsevinaan koiran luonteessakin jo lapatossumaisia piirteitä. Kovin koettelemus leikkauksessa on ollut tötterön kanssa nukkuminen. Mies nukkui myötätunnosta ensimmäisen yön Pelen kanssa lattialla ja se ikään kuin sääliä tai turvaa hakien istui miehen päällä koko yön...

1 kommentti:

Kaisa-serkku kirjoitti...

On kyllä ihanaa aina lukea teidän kuulumisista! Nyt tiedämme täällä paljon enemmän ihan teidän arkipäivän hauskoista sattumuksista, ja tuntuu kuin oltaisiin oikeastikin lähempänä. Toivottavasti Pele on jo paremmassa kunnossa, ettei tarvitse istuskelle enää isännän päällä:)