perjantai 4. huhtikuuta 2008

Edistysaskelia

Tänään meille muutti tälläinen ihanuus! Löysimme superhalvalla (mielestäni, mies taisi olla erimieltä ainakin tuosta superista...) ihanan vanhahtavan kaapin lasiovilla ja neljällä puisellä hyllyllä. Se siis on uustuotantoa, mutta tosi hienosti vanhaan tyyliin ja kuluneen näköiseksi tehty. Ja kaiken lisäksi se siis on vaaleanpunainen!! Tässä kohtaa on siis otettava takaisin teemastani "vain valkoisia huonekaluja valkoiseen huoneeseen", mutta kuten kuvasta näkyy pinkki kaappi sopii tosi hyvin yhteen vihreiden verhojen kanssa ja antaa ehkä muulle vaaleudelle kivaa kontrastia ja piristystä. Mies ei ollut värivalinnassa yhtä varma ja vannotti, että vaalennamme kaappia valkoisella huonekaluvahalla. Ensin on makuuhuone saatava kuitenkin valmiiksi ja nähtävä miten uudet aarteet sinne asettuvat.
Maalattavan seinän maalaus jatkuu vielä tänä iltana ja sunnuntaina ajattelimme aloittaa tapetoinnin.

Liekö muuten ollut kolmenkympin kriisiä vai mitä, että uusin hiustyylini onkin naisellisen polkkatukan sijaan villin lyhyt poikatukka. Profiilin kuvan päivitys lienee siis piakkoin paikallaan ;)

2 kommenttia:

Kaisa-Serkku kirjoitti...

Oho! Jopa olet repäissyt tukan suhteen! Kaapin väri on ihana! Mistä löysitte tuollaisen aarteen?

Hanna kirjoitti...

Kaappi löytyi Pentikiltä... yleensähän siellä kalusteet maksavat maltaita, mutta tämä oli tosi edullinen. Kerrankin meillä kävi vielä tuuri, sillä hinta samanlaiselle kaapille nousi seuraavana päivänä sadalla eurolla :)