tiistai 1. huhtikuuta 2008

Remonttiongelmia

Keltainen tapettiyökötys on lähestulkoon saatu poistettua remontoitavasta makuuhuoneesta. Melkein eikä kokonaan siitä syystä, että makuuhuoneessa olevien kolmen komeron siirtäminen koituikin luultua haastavammaksi. Niitä pystyttäessä on näet menty hieman oikoen ja suurin osa komeronjaloista on jätetty kiinnittämättä. Miten siis siististi siirtää isoja komeroita joissa yhdessä sivulla on jokunen jalka eikä aivan tyystin silputa heikkoa lastulevyä? Onneksi insinöörismies on täynnä (toivottavasti) toteutuskelpoisia ideoita ja tänä iltana kaapit saadaan viimein siirrettyä tunkkia apuna käyttäen.

Seuraava askel onkin sitten maalattavan seinän kolhujen paikkaus ja maalaus. Seinää jouduttiin asunnon oston ehtona korjaamaan myyjän toimesta ja nyt se on erittäin kehnosti, osittain(!) maalattu latkun vaaleanoranssinkukertavalla maalilla... Entinen asukas varmasti muisti oikomisen kaappien kiinnittämisen yhteydessä eikä siirtänyt kaappeja maalaamisen takia - eikä myöstään vaivautunut kurottelemaan kaapin päälle, jotta maalia olisi koko seinän pituudelta.

Ihanat aurinkoiset ilmat ovat hellineet meitä lomaviikollamme. Pääsiäisenä sataneet valtavat lumikinokset saavat kyytiä kun lämpötila kohoaa jo yli 10 asteen. Kaunis sää on myös helpottanut kastrointileikkauksen jäljiltä kävelemään haluttoman koiran raahaamista pitkin lenkkipolkuja. Välillä meno tosiaan on pelkkää raahaamista ja vastaan harottamista... toivottavasti tämä ei kuitenkaan ole pysyvä tila vaan koiran into ulkoiluun palaa sitä mukaa kun paikat paranevat.

1 kommentti:

Piika kirjoitti...

Heh, ihan meidän miehen väriset tapetit...
Odottamattomat ongelmat ovat sitten ihania!
Olis kiva nähdä sun uusi pää...:)