torstai 29. toukokuuta 2008

Puutarhasisustusta

Edellisviikon kauniiden puutarhojen innoittamana en malttanut enää odottaa ihanien kesäkukkien ostamista ja viime kesänä haalimieni puutarhaan, terassille ja portaille tulevien kauniiden esineiden ja yksityiskohtien esille ottamista. Illalla otetut kuvat ja vasta istutetut taimet eivät välttämättä tee täysin oikeutta kauniille esineille, mutta yritän päivittää kuvia kesän mittaan kunhan kukat ovat loistossaan ja loputkin kokonaisuudesta haalittu kokoon. Toiveissa olisi keksiä myös jonkinlainen suurikokoinen katseenvangitsija takapihalle. Toivottavasti kesän huutokaupat tai lähistölle usein kesäksi avattava romutori toisi hyviä ideoita!

Keväällä ihmettelemäni taimet ovat muuten nyt kasvattaneet pitkänhuiskeat kukkavarret jotka aivan pian näyttäisivät puhkeavan kukkaan. Seuraan jännityksellä millainen kukasta tulee ja vaurioittiko yöpakkaset niitä. Hevoskastanja kun näyttää pakkasista hieman loukkaantuneen ja lurputtaa lehtiään...

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Tuo Mallasjuoma-kori on aivan ihana.

Suurikokoisesta katseenvangitsijasta tuli mieleen, eräällä omakotitalon pihalla näin vanhat puiset hevoskärryt pihalla > niihin voisi istuttaa kukkia tai laittaa kyyttiin ruukkuja jossa istutuksia, se olisi helposti siirrettävissä ja ihan varmasti olisi suurikokoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Joku pajusta tehty iso juttu on kans yksi vaihtoehto, niitähän on vaikka mitä.
Sitten voisi olla esim. joku raudasta tehty isompi kehikko/teline, johon voisi istuttaa köynnöksiä tms..