perjantai 13. kesäkuuta 2008

Kirotusvirheitä

Jaahas... olen nähtävästi onnistunut rekisteröimään blogin osoitteen ja siis samalla nimen aika mielenkiintoisesti ilman ja sanan A-kirjainta. Ihmettelimme miehen kanssa useasti miksei blogia löydy kirjoittamalla selaimen hakukenttään blogin nimi - mutta eipä tietenkään löydy jollei ymmärrä tehdä joka kerta samaa kirjoitusvirhettä! No, muut tämän ovat arvatenkin huomanneet jo aikapäiviä sitten ja saattaneet ihmetellä kummalista valintaa osoitteeksi. Näillä asetuksilla kuitenkin jatketaan. Toivottavasti edes teksti olisi ymmärrettävää ;)

Pelen epäonni sen kuin jatkuu. Se sai pelottavan tajuttomuuskohtauksen toissapäivänä ja tuupertui kukkapenkkiin pissareissun päätteeksi. Mies oli juuri tullut myöhään töistä ja innostunut tervetulohönkötys päättyi ikävästi. Kylmäksi ja veltoksi valahtanut koira haukkoi jonkin aikaa henkeään ennen kuin pyrki taas pystyyn, mutta on sen jälkeen onneksi ollut normaali. Ensi viikolla on onneksi jo eläinlääkäri varattuna kolmatta kipupiikkiä varten. Toivotaan, että jälleen selvittiin säikähdyksellä.

1 kommentti:

Kaisa-serkku kirjoitti...

No kieltämättä ensin vähän ihmettelin osoitevalintaa, mutta sitten päättelin että se on alunperin ollut kirjoitusvirhe, enkä arvannut ettet ollut itse sitä huomannut vielä:) Mutta onhan tuo nyt ihan persoonallinen osoite tuokin!

Ihan kammottavaa kuulla että Pelellä on taas ollut kohtaus. Toivottavasti sille löytyisi joku selitys, että tietäisi voiko sitä lääkitä tai hoitaa jotenkin. Mistä ihmeestä se voi johtua?!? Sanokaa sitten hei vaan suoraan jos tuntuu ettette halua meitä sinne Juhannuksen viettoon! Ymmärrämme hyvin jos tuntuu siltä!

Mekin käytiin tänään taas Elsan kanssa elänlääkärissä. Siltä oli lohjennut nyt toisen etutassun kannuskynsi, ja se poistettiin nukutuksessa... että nyt on puolen vuoden sisään poistettu molemmista etutassuista kannuskynnet... Elsa vielä vähän vinkuu ja on tokkurainen, mutta muuten toimenpide kävi nopeasti ja helpost. Siteenkin saa ottaa jo pois viikonlopun jälkeen. Pientä siis teidän juttujen rinnalla.

Jaksamista!