maanantai 15. syyskuuta 2008

Fuskausta


Viime perjantaina oli viimein ensimmäiset tanssiharjoitukset. Myös tanssiharrastuksen kanssa nimittäin toistui sama eipäs-kylläpäs-juupastelu ja kurssi ehti vaihtua moneen kertaan ennen mieleisen ja aikatauluihimme sopivan löytymistä. Nyt ykköseksi rankkaamallamme kurssilla keskitytään yksin omaan opettelemaan fuskun alkeita. Fusku on yksinkertaistettua jivea, jota tänä päivänä ymmärtääkseni tanssitaan paljon esimerkiksi lavoilla.

Pienessä koulun juhlasalissa osallistujien ikä vaihteli alle kolmekymppisistä eläkeläisiin, mutta sulassa sovussa mahduimme kaikki harjoittelemaan. Toiset olivat kokeneempia ja toiset - niin kuin me miehen kanssa - kokemattomampia. Onneksi fusku tuntuu olevan aika helppoa, joten molempien varpaat säilyivät ehjinä eikä tunteetkaan ehtineet kummemmin kuohahtaa turhautumisen vuoksi. Nyt pitäisi vain ehtiä harjoittelemaan hiukan ennen seuraavia harjoituksia.


Toinen viikonlopun urotöistä oli odotellut tekijäänsä jo keväästä lähtien. Tilasin nimittäin jo keväthankien aikaan pikkulintupoloisia ajatellen kauniin talonmuotoisen lintulaudan, joka halutessamme toimittaisi myös lintupöntö virkaa kesäaikaan. Onneksi kauan suunniteltu on todella kuin puoliksi tehty ja iltahämärissä sunnuntai-iltana tolpan pystytys ja pöntön nakuttelu paikalleen sujui sutjakkaasti. Jopa huolimatta siitä, että taloutemme kaksi akkuporakonetta vara-akkuineen olivat kaikki aikaa sitten hyytyneet. Miehen mielestä nimittäin ruuvaus kuin ruuvaus on hoidettava porakonetta käyttäen... mitä siitä nyt tulisikaan jos pelkän ruuvimeisselin avulla työhön ryhtyisi :). No, on tietysti totta, että kunnon työkaluilla homma yleensä hoituu käden käänteessä eikä (ehkä niin herkästi) mene tumpuloinniksi. Niin, ja sen verran täytyy nyt myös tunnustaa, että tuli fuskattua pikkuisen myös pöntön pystytyksen kanssa... tolppa maalattiin vähemmän järkevästi spray-maalilla. Tästä ei sitten hiiskuta näppärämmille remonttireiskoille ;). Nyt kuitenkin saa lintujen puolesta lumikin vaikka sataa, ruokaa on taatusti tarjolla kauniista valkoisesta tupasesta.

1 kommentti:

Piika kirjoitti...

Vai ei mun kommentti tullut perille.
Mut halusin vaan sanoa, että sikahienot kengät. Mistä olet löytänyt?

Niin ja tuo mökki on tosi söötti..