perjantai 27. elokuuta 2010

Jotain valmista, paljon suunnitelmia

Tälläinen lähtee ensi viikolla yksivuotiaalle syntymäpäivälahjaksi. Ohjeen mukainen koko 80 näyttää aika reilulle, mutta eipähän ole ainakaan heti liian pieni. Kuvausassistentti olisi kai ollut innokas poseeraamaankin villatakin kanssa, mutta jotta napit pysyisivät kiinni edes lahjan antamiseen saakka, päätin jättää takin sovittamisen sankarille itselleen. Villatakin kauniit lilan sävyt eivät jostain syystä toistu tässä yhtä kauniina vaan näyttävät ennemminkin sinisiltä. Ensimmäiseksi tekemäkseni villatakiksi olen oikein tyytyväinen :)

Sen sijaan assistentti saa oman villatakkinsa yllä olevissa kirjavammissa väreissä. Listasin eilen myös neulottavien listalle syyslapaset, talvisemmat lapaset tai parit sekä villahaalarin. Oman kummitätini tekemät villatakki ja -housut ovat nyt juuri sopivan kokoiset ja lämpöiset, mutta talven tullen auttamatta liian pienet. Neulestudiossa riittänee siis kiirettä syysiltoina.

2 kommenttia:

Viivy kirjoitti...

Heippa!

Luin sitten samantien koko blogin, välillä hymyillen, välillä nauraen ja välillä kyyneleet silmissä.. Osaat kyllä kirjoittaa tosi koskettavasti ja tavoittaa asian ytimen. Ja tekstistä tunnistaa Hannan! Voi että miten hetkittäin tulee hurja ikävä "vanhoja hyviä aikoja"; teetä Skybarissa, luentoja Skinnarilasalissa ja nyrkkeilytreenejä Huhtarissa sekä Varkaudessa, siellä piti etsimällä etsiä myös aurinkoista terassia :D

Onpa kiva tällä tavalla seurailla teidän elämää, vaikka ollaan kauempana kun koskaan niin silti tuntuu että ollaan lähempänä kun pitkään aikaan :)

elliliina kirjoitti...

Ihania värejä. Kaunita jälkeä :) Täytyypä tutkia blogiasi tarkemmin!