perjantai 29. lokakuuta 2010

Haalari

Jälleen uusi valmistunut käsityö! Näitähän valmistuu kuin liukuhihnalta, ihan yllätän itsenikin :) Lapsen talvihaalari on ollut vetoketjua vaille valmis jo jonkin aikaa, mutta tänään viimein ylitin itseni taas ompelukoneen kanssa ja surautin ketjun paikoilleen. Haalari oli tosi kiva tehdä ja nopeakin, mutta helppo ohje hieman kostautui siten ettei ulkonäkö ole aivan viimeisen päälle kaunis kuin se voisi olla. Tekijässä kun suinkaan ei voi olla osaa tai arpaa vaillinaisen ulkonäön suhteen... Ihkaensimmäiseksi villahaalariksi olen kuitenkin tyytyväinen ja asiansa se ajaa aivan taatusti, lämmittää ja suojaa. Hieman Novitan ohje kyllä näin jälkikäteen ihmetyttää, sillä ohjeen mukaan tehty suurin koko 80 on juuri sopiva tytölle keskivartalon kohdalta kun taas lahkeet ja hihat täytyy vielä kääntää. Toivotaan, että tyttö venyy talven aikana siis vain käsistä ja jaloista, muutoin jää haalari heti pieneksi.

Mannekiini katseli kuvaushetkellä ikkunan takana ilveilevää isäänsä kunnes päättikin, että ilveily taitaakin itse asiassa olla pelottavaa ja pärähti itkemään.

Jaahas, mitähän sitä sitten seuraavaksi..?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi että miten ihana kuva Saimista ja hieno on kyllä pukukin!

Päivi

Pia kirjoitti...

Hieno on todella ja mistähän kohtaa on vaillinainen tai muuten epäonnistunut. Tänne se ei ainakaan välittynyt.

Hanna kirjoitti...

Päällä haalari näyttääkin oikein kivalle, mutta levälleen levitettynä siitä näkee, ettei kappaleet aivan istu kohdikkain viimeisen päälle mallikkaasti. Osasyy on omassa taitamattomuudessani haalaria kootessa, mutta osa varmasti juuri siinä, että malli oli helppo ja siten kappaleetkin idioottihelppoja neuloa. Kuvassa oli tietty tarkoituskin näyttää vain hyvät puolet ;)

Viivy kirjoitti...

Uijui, terkkuja Saimille :)