keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Rotinoita, osa 1

Jokohan tämän uskaltaisi paljastaa..? Tälläinen nimittäin lähti perjantaina postissa pienen pienelle tyttöselle lämmittämään keväisiä päiväunia tai vaikkapa köllöttelyalustaksi. Ja jollei käyttöä kesän korvalla enää ole niin kelpaapa sitten vaikkapa nukkeleikkeihin myöhemmin. Toivottavasti posti ehti toimittaa paketin ajoissa - tai sitten, ettei pienen äiti ole kovin ahkera blogini lukija :).

Tuo peitto on järjestyksessään jo neljäs lajiaan. Kaksi muutakin ystävää ja aivan sattumalta myös samalla pientä tytöntylleröä on omansa saaneet jo aiemmin ja yhden, paksumman ja talvisemman tein itselleni. Harmittaa vain kun Novitan langat vaihtuvat niin usein ja vanhat jäävät pois valikoimista, ettei tämänkään ohjeen alkuperäistä Mambo-lankaa ole enää saatavilla joten pieni sovellus on aina tarpeen. Siitäkin huolimatta, tämäkin tekele osoittautui loppujen lopuksi aivan tyydyttäväksi, etenkin kun lisäsin virkatun reunan, jolloin kokonaisuudesta tuli jotenkin eheämpi ja viimeistellympi.

Toivottavasti miellyttää myös saajaa!

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Hieno!
Mun vauvalahja ystävälle (joka meni tänään jo synnyttämään, etuajassa! Mokoma! :D) on vähän vielä vaiheessa..

Mambo-langan korvaaja on se Kelo. Ihan sama lanka, uusi nimi.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä tätäkin kautta kiitos paljon oikein ihanasta lahjasta! Tämän peiton päällä on oikein mukava köllötellä :) t. Karoliina